Бійці спецбатальйону «Чернігів» у «Дальніх барикадах»

Дальні барикади1У чернігівському міському кінотеатрі ім. Миколи Щорса (чи не «символічно»?) 10 квітня відбувся безкоштовний показ фільму «Дальні барикади».  

− Так, як на фронті, становим хребтом армії є бійці добровольчих підрозділів, найбільш ідейні, так і в спецбатальйоні «Чернігів» основою є хлопці, що вийшли із «Самооборони Майдану, − розповів перед показом фільму Віталій Костюченко, заступник командира батальйону «Чернігів», людина яка з перших днів Революції Гідності перебувала на Майдані.

Документальний фільм «Дальні барикади» розповідає про добровольчий батальйон імені генерала Кульчицького, який у більшості складається з бійців самооборони Майдану,  зазначив організатор показу, керівник ГО «Самооборона Майдану» в Чернігівській області Олександр Ясенчук.

Після показу Віталій Костюченко отримав у подарунок для штабу спецбатальйону «Чернігів», що розміщується у Станиці Луганській, підзорну трубу, яку надав волонтер Микола Компанієць.

Прес-служба Відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнська організація Самооборона Майдану» у Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?